Rollon Linear Line

rollon_logo

 

A különböző mozgatási feladatok hatalmas területén alkalmazott ROLLON lineáris vezetékek, teleszkópos sínek, aktuátorok, elsősorban az anyagmozgatás, a közlekedési eszközök, az egészségügyi berendezések, stb. számára nyújtanak széleskörű lehetőséget.

ROLLON COMPACT RAIL

A ROLLON compact lineáris vezetékek 18, 28, 43 és 63 mm-es sínszélességben léteznek, háromféle profil kialakításban (U, T, K – profil). Párhuzamos sínelrendeződésnél U-T, vagy U-K sínpárosításban lehetőség van a párhuzamossági hiba kiküszöbölésére. A profilsínekben golyóscsapágyakkal szerelt kocsik futnak.

A páratlan számú csapágyak excenteres állításával lehetőség van a sín és a kocsi közötti hézag, esetleg túlfedés beállítására. Kedvezőtlen környezeti körülmények esetén nikkel és lantán bevonattal is rendelhetők.

UJ ROLLON COMPACT RAIL PLUS

A Rollon Compact Rail család új tagja a COMPACT RAIL PLUS . Az új katalógus lent megtalálható, letölthető.

Előnyök: – a kétsoros golyós csapágyaknak köszönhetően közel kétszeresére nőtt a terhelhetőség, – nagyobb axiális komponens mellett – jelentősen nőtt az élettartam, az önbeállási lehetőség. A különböző bevonatolási lehetőségekkel növelhető a korrózió rezisztencia – nőtt az önbeállási lehetőség – a különböző tömítési megoldásoknak köszönhetően nagyobb védelmet biztosít a szennyeződésekkel szemben.

 

Kapcsolódó dokumentumok/ pdf– tár

Compact Rail 2020 EN (pdf, 10 MB)
ROLLON Compact Rail plus ÚJ katalógus (pdf, 1 MB)
ROLLON főkatalógus- Linear Line (pdf, 7 MB)

 ROLLON Compact Rail szakszerű hézagbeállítása

Kérdése van? Üzenjen nekünk!
Kérdése van? Üzenjen nekünk!
Miben segíthetünk?
Connecting...
Várjuk üzenetét és amint tudunk válaszolunk Önnek.
-
:
:
:
Üdvözöljük!
:
:
A chat véget ért.
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad