Hasznos

Ahhoz, hogy az adott tervezési feladathoz a szükséges méret és terhelhetőség megállapításán túl a legmegfelelőbb műszaki -és nem utolsó sorban- gazdaságos megoldást találjunk a következő szempontokat szükséges figyelembe venni:

  • Az adott mozgatási feladat megoldásához milyen pontossági elvárásaink vannak. Az RWH termékválasztékában egyaránt megtalálhatók a műszer,  szerszámgép és robottechnika pontossági igényeit kielégítő nagy preciziós lineáris megoldások, ill. az egyszerű – “A” pontból “B”pontba történő anyagmozgatási feladatokra szánt vezetékek.
  • A beépítési környezet indokolja-e nemesacél lineáris vezeték alkalmazását? A nemesacélból készült vezetékek jobban ellenállnak a nedves, agresszív környezeti hatásoknak, keménységük azonban 3-4 HRc-vel alulmúlják szénacélból készült társaikét. A nemesacél vezetékek ára 10-20 %-kal magasabb.
  • A tervezői igények kielégítése érdekében az egyes lineáris vezetékcsaládok is sokféle modifikációban készülnek (ezt szuffixumokkal jelölik). Ilyen változatok lehetnek a különleges környezeti igények (tömítési variációk), magas hőmérséklet, különleges szerelési igények (alulról csavarozható furatkiképzés a síneken), stb. A lehetséges variációkat a katalógusok tartalmazzák. Nem szabad elfeledkezni azonban arról, hogy a standard változatoktól való eltérés árfelhajtó tényező, hosszabbítja a szállítási határidőt, ezért, ha nem feltétlenül indokolt célszerű a standard változatokat preferálni.

Cégünk munkatársai készséggel együttműködnek a tervezővel, már a tervezési fázisban is annak érdekében, hogy műszaki és gazdasági szempontból egyaránt a legmegfelelőbb, és ésszerű határidőn belül elérhető termék kerüljön kiválasztásra.

 

Az alábbi lineáris termékek gyártóival, forgalmazóival rendszeres kapcsolatot tartunk, forgalmat bonyolítunk:

Rendszeresen raktáron tartott lineáristechnikai termékek gyártói:

 

IKO NIPPON THOMPSON

NB NIPPON BEARING

ROLLON

SAMICK

CPC

EXCELLIN

 

Igény szerinti raktározással, illetve gyorsbeszerzéssel biztosítható lineáristechnikai termékek gyártói:           

THK

HIWIN

FRANKE

SCHNEEBERGER

THOMSON

HEPCO MOTION

NADELLA

ABBA

 
Kérdése van? Üzenjen nekünk!
Kérdése van? Üzenjen nekünk!
Miben segíthetünk?
Connecting...
Várjuk üzenetét és amint tudunk válaszolunk Önnek.
-
:
:
:
Üdvözöljük!
:
:
A chat véget ért.
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad