Csapágyházak

hfb_logo

RWH Kft. a HFB termékek kizárólagos magyarországi importőre

HFB osztott álló csapágyházak / SN, SNI tipusok

Az SNI és SN Plummer Block házak osztott csapágyházak önbeálló golyós vagy gömbcsuklók számára, melyek adapter hüvellyel vannak a tengelyhez rögzítve. A házak csak zsírkenéssel vannak tervezve és kérésre kenési furatokkal rendelhetőek. Az SNI széria házai megfelelnek a DIN 736/737-ban foglaltaknak, míg az SN széria termékei a DIN 736/739-nek.

Az SNI házak csapágyainak felfekvési felülete H8-as tolerancia szerint, az SN házaké pedig H7-es tolerancia szerint készülnek.

A Plummer Block házak alapvetően filctömítéssel vannak ellátva. Különleges alkalmazásokhoz, mint például magas hőmérséklet, nagy szennyezés, stb. többféle tömítési elrendezés is igényelhető.

Amikor a termék végcsapágyként van beszerelve, akkor az egyik oldalon egy fedőlemez is tartozik hozzá a normál tömítés helyett.

Az SNI házak megerősített vázzal is rendelhetőek. Alap esetben a házakban nincsenek furatok, viszont kérésre 2 vagy 4 furattal is elérhetőek a termékek.

A HFB osztott, álló csapágyházait önbeálló golyós és hordógörgős ( szférikus ) csapágyak beépítésére tervezték, többféle tömítési lehetőséggel, (elsősorban zsírkenéshez).

A HFB csapágyházak méretválasztéka a teljes standard csapágy-nomenklatúra beépítését  teszi lehetővé a legmagasabb minőségi igények kielégítése mellett.

A HFB osztott álló csapágyházak rendelhetők szürke öntöttvas, gömbgrafitos és acélöntvény kivitelben.

A HFB csapágyházak teljes kínálata:

http://www.hfb-waelzlager.de/

SN ĂĄllĂł csapĂĄgyhĂĄz+peremes Y csapĂĄgyhĂĄz

Kapcsolódó dokumentumok

osztott, álló csapágyházak / SN, SNI tipusok (pdf, 647 KB)

 

Kérdése van? Üzenjen nekünk!
Kérdése van? Üzenjen nekünk!
Miben segíthetünk?
Connecting...
Várjuk üzenetét és amint tudunk válaszolunk Önnek.
-
:
:
:
Üdvözöljük!
:
:
A chat véget ért.
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad